Mies kuvasi riutuneen kodittoman – sitten some muutti tämän elämän

Ohhoh! · Stara.fi

Sosiaalisen median voima on usein odottamattoman suuri, ja se on huomattu jälleen myös Yhdysvaltojen Indianapolisissa. Siellä ohikulkija Johnny Servantez nimittäin kuvasi lähes luurangoksi riutuneen kodittoman miehen, Johnny Rhoadesin, joka kerjäsi rahaa tien supermarketin edustalla.

Servantez kertoi tehneensä poikkeuksen ja antaneensa Rhoadesille rahaa, koska hänen mukaansa riutuminen ei näyttänyt johtuvan huumeista, vaan aliravitsemuksesta. Lisäksi hän pyysi muita tekemään samoin. Mies tuskin arvasi mitä tulisi tapahtumaan, kun hän ilmoitti kodittoman olinpaikan Facebookissa.

Rhoadesin kuva päätyi lopulta sosiaalisessa mediassa myös hänen veljensä Danny Rhoadesin ruudulle, josta tämä tunnisti kodittoman. RTV6-televisiokanavan mukaan veljekset eivät olleet nähneet toisiaan seitsemään vuoteen, kun heidän äitinsä menehtyi. Muutaman päivän etsimisen jälkeen Danny löysi Johnnyn, joka tarjosi veljelleen ruokaa, suihkun, puhtaat vaatteet ja oman huoneen sänkyineen.