Koukussa kauneuteen: Nainen ruiskuttaa 3,5 miljoonaa vuotta vanhaa bakteeria kehoonsa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Manoushiksi kutsuttua Saksassa asuvaa näyttelijää voidaan pitää esimerkkinä siitä, mitä ihmiselle tapahtuu plastiikkakirurgian mentyä liian pitkälle. Kymmeniä tuhansia euroja kauneusleikkauksiin käyttänyt nainen havittelee nyt ikuista nuoruutta ruiskuttamalla kehoonsa muinaista bakteeria.

Siperiasta ikiroudasta on löydetty vuonna 2009 bacillus F -niminen bakteeri, jonka on kerrottu olevan ikuisen nuoruuden lähde. Salaisuus piilee bakteerin kyvystä antaa parempaa vastustuskykyä elimistölle. 45-vuotias Manoush on ruiskuttanut bakteeria elimistöönsä muutaman kerran ja kertoo tuntevansa olonsa nuoremmaksi.

Vanhenemista pelkäävä nainen on tehnyt kaikkensa nuoremman ulkonäön saavuttaakseen. Hän on ollut yli 40 kauneusleikkauksessa. Naisen nuoruudenlähteenä pitämää bakteeria on testattu aiemmin muun muassa hiirillä. Jäämme odottamaan uutisia naisesta, jossa kerrotaan bakteerin pitkäaikaisen käytön hyödyistä ja vaikutuksista.