Nyt se on virallista! Prinssi Harry ja Meghan Markle seurustelevat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittikuninkaallisten elämä on tarkoin valvottua ja varjeltua. Prinssi Harrylla on kuitenkin takanaan lukuisia naisseikkailuja, mutta nyt miehen otaksutaan vakiintuneen pysyvästi. Rinnalla kulkee Pukumiehet-sarjan tähti, Meghan Markle.

Prinssi Harry ja näyttelijä Meghan Markle on ikuistettu yhdessä Torontossa Invictus Games -tennisottelussa. Kyseessä on pariskunnan ensimmäinen julkinen esiintyminen yhdessä. 36-vuotias Meghan Markle kertoi äskettäin Vanity Fairin haastattelussa olevansa rakastunut Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Harryyn. Pari on tapaillut vuoden ajan.

Amerikkalainen Rachel Meghan Markle on näyttelijätär, joka tunnetaan erityisesti Suits, eli Pukumiehet-lakidraamasarjan tähtenä. Hän esittää sarjassa Rachel Zanen roolia. Hän on ollut aiemmin naimisissa elokuvatuottaja Trevor Engelsonin kanssa. Engleson aikoo toteuttaa Fox-televisiokanavalle komediasarjan, jossa kerrotaan naisen jättäneen miehensä brittiläisen prinssin takia.

Splash
Splash