Selena Gomez jätti rintaliivit kotiin – ja keli näytti olevan viileä

Viihdeuutiset · Stara.fi

25-vuotias laulaja Selena Gomez joutui viime kesänä pitämään taukoa musiikin tekemisestä ja keikkailusta keskittyäkseen oman terveydentilansa parantamiseen. Selena joutui keskeyttämään Revival Tour -kiertueensa, koska hänelle vaihdettiin leikkauksessa uusi munuainen.

Nyt Selena on jo toipunut leikkauksesta ja palannut julkisuuteen. Eilen hänet kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli pukeutunut melko lämpimästi paksuun villakangastoppiin. Julkkisten suosiman trendin mukaisesti hän ei ollut pukenut paitansa alle lainkaan rintaliivejä, minkä viileä sää paljasti.

Selena Gomez julkaisi taannoin Instagramissa valokuvan, jossa hän makaa ystävänsä Francia Raisan kanssa vierekkäisillä sairaalavuoteilla ja pitää toisiaan käsistä kiinni. Kuvan yhteydessä Gomez paljasti toipuvansa leikkauksesta. Gomez kiitti kuvan yhteydessä ystäväänsä sydämensä pohjasta siitä, että nainen lahjoitti munuaisensa Gomezille.

Splash
Splash
Splash