Showpainija lesoilee: ”Olen kaatanut 10 000 naista sänkyyn!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaista julkkistähteä Ric Flairia pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana showpainijana. Yli 40 vuoden uran ammattilaispainijana tehnyt Flair väittää harrastaneensa seksiä yli 10.000 naisen kanssa.

Nyt 68-vuotias Ric Flair on päättänyt muuttua uskolliseksi ja yksiavioiseksi mieheksi. Mies kertoo olleensa jo seitsemän vuoden ajan uskollinen nykyiselle kihlatulleen, Wendy Barlow’lle. Ric Flair on ollut neljä kertaa naimisissa elämänsä aikana, mutta Wendy on miehen mukaan vihdoinkin se oikea, RadarOnline uutisoi.

Mies on nyt katunut seksiseikkailuillaan retostelua, koska hänen lapsenlapsensa joutuvat myös kuulemaan asiasta tulevaisuudessa. Ric Flair on voittanut kymmeniä mestaruuksia. Hänestä käytetään myös nimitystä The Nature Boy. Hänellä on neljä lasta.