Sini Ariell synnytti tyttövauvan: ”Aivan käsittämättömän siisti juttu!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pin up -mallina ja Tatuointistudio HelsINK -realitysarjassa nähty Sini Ariell on synnyttänyt esikoisensa. Hän kertoo blogissaan miten tyttölapsi saapui maailmaan keisarinleikkauksella. Vaikka lopputulos oli onnellinen, oli synnytys silti kivulias ja pelottava.

– Tuntui inhottavalta olla puutunut, mutta silti tuntea kaikki. Stuart oli innoissaan ja piti huumoria yllä koko operaation. Minä itkin suurin piirtein koko leikkauksen ajan, koska pelkäsin jotain menevän pieleen. Lopulta he nostivat vauvan rinnalleni ja itkin vuolaana virtana helpotuksesta sekä onnesta. Se tunne, kun saat oman lapsesi rinnallesi, kun olet saanut ensin tuomion lapsettomuudesta, se oli sanoin kuvaamaton, Sini Ariell kirjoittaa blogissaan.

Tyttövauvan strategiset mitat olivat 4.240 grammaa ja 55 senttimetriä. Stuart sai leikata tyttövauvan napanuoran.

– Se ilo hänen silmissään sai minut jatkamaan ilon itkuani. Kaikki meni lopulta erittäin hyvin ja koko perhe voi hyvin. Stuart pitelee pikku prinsessaamme jatkuvasti sylissään ja osoittaa haltioituneena rakkauttaan häntä kohtaan. On niin kaunista kuunnella hänen hiljaista rupattelua tyttärellemme. Elämämme uusi luku alkaa tästä päivästä. Oli pitkä taival tähän, ja olo tuntuu enemmän kuin epätodelliselta, Sini kirjoittaa.