Miljoonat seuraavat Bella Hadidia – kerrosfarkuista kuuma trendi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nuori muodista kiinnostunut seuraa tarkasti sosiaalisessa mediassa tämän hetken kuumimpia malleja ja tähtiä. Yksi tyylinsä vuoksi seuratuimmista kaunottarista on Bella Hadid, jonka asuvalinnat ovat yleensä rohkeita, seksikkäitä ja paljastavat vähintäänkin naisen timmin vatsan.

Tällä kerralla 20-vuotias Bella Hadid yllätti erikoisella tyylillään, jossa huomion vei etenkin hänen näyttävät farkkunsa. Hadidilla oli yllään kerrosfarkut, jotka näyttivät siltä, että kapealahkeisten farkkujen päälle olisi puettu isommat ja leveälahkeiset farkut.

Muoti on erikoista ja sitä voi olla vaikeaa välillä määritellä. Muoti herättää huomiota ja muodikkaat vaatteet saavat kantajansa tuntemaan olonsa hyväksi ja itsevarmaksi siitä huolimatta, että katseita keräävät vaatekappaleet eivät olisikaan kaikkien mieleen.