Kim Kardashian paljasti raskauden televisiossa – fanit olivat oikeassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perheessä tapahtuu suuria. Khloe Kardashianin ja Kylie Jennerin on kerrottu olevan raskaana ja Kim Kardashianin ja Kanye Westin odottavan kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän avulla. Yhtään huhua ei ole perheen sisältä vahvistettu, mikä on ihmetyttänyt monia.

Nyt E! Entertainment on julkaissut uuden Kardashianit-sarjan tuotantokauden trailerin, jonka lopussa nähdään viimein miljoonien odottama paljastus. Videon lopussa Kim Kardashian kertoo siskolleen Khloelle iloiset uutiset puhelimen välityksellä ja paljastaa, että he odottavat kolmatta lastaan. Hän ei tosin vielä kerro onko kyse sijaissynnyttäjästä.

Aiemmin Kris Jennerin epäiltiin suunnittelevan suurta raskauspaljastusta realityohjelmassa, mikä näyttäisikin pitäneen paikkansa. Perhe toimi samalla tavalla myös silloin kun Kim Kardashian joutui ryöstön uhriksi. Tällöin perhe ei antanut haastatteluja ja Kim itse vältteli kameroita. Lopulta kaikki kerrottiin kuitenkin realitysarjassa, jonka silloista tuotantokautta mainostettiin Pariisin tapahtumien avulla.