Naomi Campbell joutui arvostelemaan mallikollegansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Naomi Campbellia on todella vaikea uskoa 47-vuotiaaksi, koska mallin iho ja vartalo näyttävät edelleen samalta kuin naisen malliuran alkuvaiheillakin. Campbell on aina ollut kadehdittavan hyvässä kunnossa, ja osaa odottaa ja vaatia samaa tasoa myös muilta malleilta.

Nyt mallikonkari laitettiin arvostelemaan hänen tunnettuja kollegojaan. Videolla juontaja Ryan Seacrest laittaa Campbellin tiukan paikan eteen, kun mallin tulee arvostella toisten mallien vartalonosia tietämättä kenelle kyseiset vartalot kuuluvat.

Naomi Campbell näki kuvapareja bikinivartaloista, jaloista, vatsoista, huulista ja silmistä. Campbellin tuli valita kahdesta kuvasta aina parempi, minkä jälkeen hänelle vasta paljastettiin kuka kuvassa oli kyseessä. Haastattelun aikana nainen kommentoi Heidi Klumin takapuolta litteäksi ja valitsi Kendall Jennerin jalat Gisele Bündchenin sijaan.