Perhe osti karhunkestävät roska-astiat – karhujen hämmennys oli suuri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien hauskojen esimerkkien myötä on voitu nähdä, että karhut ovat todella kekseliäitä etsiessään ruokaa. Ne osaavat avata autojen ovia, penkoa roskiksia, ja olla yllättävän pelottomia tullessaan asutusten lähelle ja ihmisten takapihoillekin nälissään.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa karhuemo yrittää kahden poikasensa kanssa saada yhtä roska-astiaa avattua. Karhut ovat tottuneet löytämään ruokaa asuinalueen roskiksista, minkä vuoksi erityisen tiukasti kiinni oleva kansi saakin ne hämmentyneiksi.

Perhe on vaihtanut karhujen vuoksi pihojensa roskikset sellaisiin, jotka eivät kovin helposti aukeakaan. Karhut yrittävät väännellä ja käännellä roskiksia, mutta eivät saa niitä auki. Lopulta karhuemo luovuttaa ja siirtyy poikastensa kanssa muualle. Karhuja kestävä roska-astia osoittautui nimensä veroiseksi.