Upporikas 28-vuotias Petra rohkeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tyttäret Tamara ja Petra Ecclestone tunnetaan näyttävästä luksuselämästään. 28-vuotias Petra Ecclestone vietti taannoin Italiassa megahäitä, joiden tiedetään maksaneen yli viisi miljoonaa dollaria.

Nyt Petra kuvattiin Vordere Legends Ball -tapahtumassa Lontoossa sijaitsevassa The Jumeirah Carlton -hotellissa, jonne hän saapui yhdessä aviomiehensä Jay Rutlandin kanssa. Kaunotar oli pukeutunut juhliin upeaan punaiseen iltapukuun.

Petra Ecclestonen upporikas isukki osti taannoin tyttärelleen 85 miljoonalla dollarilla luksuskartanon, jota remontoi yli 500 rakennustyöntekijää. Viime vuonna taloon tehtiin polttopulloisku, ja tänä vuonna Beyoncen ja Jay-Z:n kerrottiin ostavan talon.

Upporikas perijätär Petra Ecclestone nimettiin taannoin “Britannian lellityimmäksi tytöksi”. Kaunotar on kuitenkin väittänyt, ettei hänen päivätyönään ole vanhempiensa rahojen tuhlaaminen. Bernie Ecclestone erosi vuonna 2009 mallivaimostaan ja tyttäriensä Slavica-äidistä 24 vuoden avioliiton jälkeen.

Splash
Splash
Splash
Splash