Pihanurmikkoon ilmestyi mystinen paise – sitten mies puhkaisi sen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pennsylvaniassa Cambridge Springs -nimisellä paikkakunnalla oli satanut rankasti. James Callenderin takapihalle oli muodostunut erikoinen vesikupla nurmikon alle. Videolla näytetään, kun mies puhkaisee kuplan.

Amerikkalaisen miehen pihalle ilmestynyt vesikello on erikoinen. Se muistuttaa suurikokoista nurmen alle muodostunutta rakkulaa tai vesisängyn pintaa. Vesipatjan puhkaiseminen osoittautuu hankalammaksi kuin ennakkoon voisi ajatella.

Callender tökkii nurmikkoon reikiä, mutta vesi alkaa purkautua ulos vasta sitten, kun mies on tehnyt ammottavan aukon nurmen pintaan. Näky muistuttaa etäisesti ihopaiseen puhkaisemista. Kupla tyhjenee hiljalleen ja vaatii aikaa, kunnes nurmi jälleen asettuu uomiinsa.