Pikkutyttö varasti Prinssi Harryn popcorneja urheiluottelussa – video sulattaa sydämiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Prinssi Harry on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä seurustelunsa merkeissä, koska hänen suhteensa Meghan Markleen varmistui juuri. Nyt Harry sulattaa kuitenkin sydämiä verkossa aivan muista syistä, sillä eräs pikkutyttö Emily Henson varasti urheiluottelussa kuninkaallisen herrasmiehen popcorneja.

ITV Newsin videolla nähdään miten Prinssi Harry on seuraamassa Invictus Games -urheilutapahtumaa Kanadan Torontossa. Katsomossa istuvalla kuninkaaallisella on käynnissä vilkas keskustelu vieressään istuvan miehen kanssa, ja samaan aikaan toisella puolella äitinsä sylissä istunut pikkutyttö varastaa Harryn popcorneja minkä ehtii.

Lopulta pikkutyttö jää kiinni kolttosestaan, ja prinssin reaktio siihen on ihastuttava. Esimerkiksi Twitterissä suuri määrä ihmisiä on ylistänyt Harryn ystävällistä asennetta sekä pikkutyttöä että hänen vanhempiaan kohtaan. Harry vieläpä ojentaa tytölle yhden popcornin itsekin.