Näyttelijä Riku Nieminen voitti jackpotin verkossa: ”Se on siinä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Putous-televisiosarjasta alunperin koko kansan suosikiksi noussut näyttelijä Riku Nieminen muistetaan varsinkin Munamies-sketsihahmostaan sekä useiden elokuvien ja televisiosarjojen tähtenä. Nyt Nieminen on paljastanut sosiaalisessa mediassa kohdanneensa onnenpotkun.

Nieminen kirjoitti julkisessa Facebook-päivityksessään voittaneensa peräti 5.172,50 euron jackpotin verkossa. Suosikkinäyttelijä kertoi summan olleen suurin hänen koskaan voittamansa.

– Kovan torstaikairauksen tuloksena isoin summa rahaa mitä oon IKINÄ voittanut – MISTÄÄN! Se on siinä, Riku Nieminen kirjoitti.

Putous, Totuuden torvet, Vedetään hatusta ja 1001 Rikua -televisiosarjojen tähti nähdään tänä vuonna televisioruuduissa Heikoin lenkki ja Suomen hauskin tavis -ohjelmien merkeissä. Taannoin hänen Munamies-hahmonsa oli niin suosittu, että hahmon nimissä julkaistiin kaksi levyllistä musiikkia.