Sara Sampaio rohkeassa paidassa – rinnat vilahtelivat alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän sai taannoin selkäänsä Victoria’s Secret -alusvaatebrändin halutut siivet, ja nyt kaunotar on kuvattu Pariisissa.

Parhaillaan Pariisin muotiviikoille Ranskassa osallistuva Sara Sampaio kuvattiin eilen saapumassa Balmainin muotinäytökseen. Hänellä oli yllään rohkea punainen villapaita, jossa ei kuitenkaan ollut kangasta lainkaan sivuilla, joten paita paljasti mallikaunottaren rintojen sivustat.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. 25-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.

Splash
Splash
Splash