Spotify teki käyttäjilleen henkilökohtaiset retrolistat – kappaleet iän mukaan

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi suoratoistopalvelu Spotifyn rakastetuimmista ominaisuuksista ovat sen henkilökohtaiset soittolistat. Palvelu tekee automaattisesti listoja kappaleista, joiden se uskoo olevan käyttäjien mieleen heidän kuuntelutottumusten perusteella.

Nyt Spotify on esitellyt uuden Oma aikakapseli, eli Your Time Capsule -soittolistan. Se luo automaattisesti retrolistan iän perusteella. Kappaleet koostuvat käyttäjän lapsuus- ja nuoruusvuosien hiteistä – kuitenkin hänen kuuntelutottumuksiinsa nojaten.

Ominaisuus on käytössä kaikille suoratoistopalvelun 16-85 -vuotiaille käyttäjille. Luodut soittolistat ovat noin kahden tunnin pituisia. Oman aikakapselin voi luoda osoitteessa http://www.timecapsule.spotify.com/.