Vuoden poikaystävä palkinto jaettu: Mies järjesti upean yllätyksen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tamara-nimisen tytön koira oli menehtynyt kolme vuotta sitten. 14-vuotias koira oli kuollut vanhuuteen ja jättänyt Tamaran sydämeen ison aukon. Nyt nainen oli kertonut poikaystävälleen, että hän olisi viimein valmis ottamaan uuden koiran, jolloin poikaystävä oli salaa alkanut etsimään rakkaalleen koiranpentua.

Tamara oli kertonut unelmoivansa australian paimenkoirasta. Nainen oli kuitenkin tiedostanut sen, että koira on hyvin kallis eikä hänellä ollut siihen varaa. Poikaystävä oli alkanut Tamaran selän takana etsimään hänen äitinsä kanssa Tamaralle 23-vuotissyntymäpäivälahjaksi koiranpentua.

Videolla nähdään miten poikaystävä ja Tamaran äiti yllättävät syntymäpäiväsankarin Macky-nimisellä koiranpennulla hänen juhlapäivänään. Tamara alkaa heti itkemään nähdessään pennun, josta hän on aina haaveillut. Poikaystävä ja Tamaran äiti onnistuivat täysin yllätyksessä, joka tulee rikastuttamaan tästä eteenpäin myös heidän elämäänsä.