Demi Lovato nosti povensa pääosaan – bileasu kohdallaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Eilen Demi Lovato kuvattiin New Yorkissa saapumassa julkkisten VIP-tilaisuuteen, jonne hän oli pukeutunut näyttävään asuun.

Glamour Magazine -lehti julkaisi taannoin YouTubessa videon, jossa Demi Lovato kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat hänen suosituimpia kappaleitaan. Moni videon kuvannut toivoisi varmasti saavansa versiollaan huomiota sosiaalisessa mediassa, mutta harva voisi kuvitellakaan itse artistin katsovan heidän laulusuoritustaan. Videolla fanit versioivat Heart Attack, Don’t Forget, Stone Cold ja Sorry Not Sorry -kappaleita.

Splash
Splash
Splash
Splash