Donald Trump halusi 50 Centin kampanjaansa – tarjosi 500 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-artisti 50 Cent on paljastanut Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin pyytäneen häntä mukaan vaalikampanjaansa. Trump oli valmis maksamaan tähden mukanaolosta puolen miljoonan dollarin palkkion.

Hot 97 -radiokanavan haastattelema 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson III, kertoi Donald Trumpin tiimin lähestyneen häntä vaalien alla. Räppärille tarjottiin 500.000 dollaria Trumpin vaalikampanjassa esiintymisestä.

– Sanoin vain ettei summa ole tarpeeksi suuri. En lähtenyt mukaan, se ei olisi ollut sen arvoista, 50 Cent kertoi.

50 Cent uskoo Trumpin tiimin halunneen hänet mukaan kampanjaan, sillä ehdokkaalla oli vaikeuksia vedota Yhdysvaltojen mustaan äänestäjäkuntaan. Räppäri ei kuitenkaan halunnut tulla yhdistetyksi Donald Trumpiin.

– Trumpista tuli presidentti vahingossa. Jos sinusta tulee presidentti vahingossa, saatat päätyä tekemään niitä asioita joita Donald Trump on tehnyt, 50 Cent spekuloi.

– Uskon hänen kampanjoineen rakentaakseen omaa profiilia suuremman televisiodiilin toivossa, tähti jatkoi.