HesaÄijän video huvittaa – jokaisella meistä on tällainen ystävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pakkaaminen ei aina ole helppoa. Vaihtelevat olosuhteet, sää ja yllättävät tilanteiden ja mielialojen vaihtumiset saavat monet pakkaamaan mukaansa kaiken mahdollisen. Useimmat ihmiset kuitenkin yrittää pitää tavaramäärän jokseenkin kohtuullisena mikäli kyse on vain yhden yön yöpymisestä.

HesaÄijä on julkaissut aiheesta hänen Facebook-sivuilleen hauskan videon, johon moni on voinut samaistua. Videolla mies ilmestyy kaverinsa auton luokse isojen kantamusten kanssa. Mies on pakannut yhtä yötä varten mukaansa 12 asuvaihtoehtoa, 16 bokserit, lehtiä tylsien hetkien varalle ja Juhlamokkaa.

Pieniä viikonloppureissuja varten pakatessa ystäväporukasta erottuu yleensä aina se yksi henkilö, joka pakkaa mukaansa aivan liikaa. Kun tavaroita aletaan purkamaan käy viimeistään ilmi, että ystävä on varautunut kaikkeen mahdolliseen ja pakannut vähintään viikoksi vaihtovaatteita mukaansa.

Ketä sun kavereist o se ketä pakkaa kans ain liikaa😁

Publié par HesaÄijä sur lundi 25 septembre 2017