Kaloja satoi taivaalta – Meksikossa hämmentävä luonnonilmiö

Ohhoh! · Tim Isokivi

Meksikossa päästiin taannoin todistamaan tosielämän vaaratonta kevytversiota Sharkando-elokuvien skenaariosta. Taivaalta tippui alas sateen mukana muutakin kuin vain pelkkää vettä.

Tampicon rannikkokaupungissa ihmeteltiin kevyttä sadetta, jossa maahan lensi veden lisäksi kaloja. Paikalliset viranomaiset jakoivat Facebookissa kuvia erikoisen sääilmiön myötä kaupungin kaduille ilmestyneistä pienistä kaloista.

Kyseessä ei ole ainutlaatuinen ilmiö. Ihmiskunnan historiassa tunnetaan lukuisia tapauksia, joissa sateen mukana maahan on tippunut muun muassa kaloja, sammakoita ja jopa meduusoja. UPI-uutistoimiston mukaan ilmiö syntyy veden päällä riehuvien tornadojen nostaessa kaloja yläilmoihin.

 

Publié par Protección Civil Tamaulipas sur mardi 26 septembre 2017

Publié par Protección Civil Tamaulipas sur mardi 26 septembre 2017