Koira treenaa omistajansa kanssa – toistaa liikkeet omalla tyylillä

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat oppivat nopeasti huomaamaan mistä niiden omistajat pitävät. Toisinaan lemmikit yrittävät myös matkia ihmisiä halutessaan osallistua esimerkiksi johonkin leikkiin tai arkiaskareeseen. Tällä kerralla videolla nähdään hulvaton tilanne, jossa saksanpaimenkoira on osallistunut omistajansa kuntoiluhetkeen.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa nainen on päättänyt tehdä treeninsä ulkona. Saksanpaimenkoira seuraa naisen toimia tarkkaavaisesti ja osallistuu naisen treeniin. Koira yrittää matkia naisen tekemiä liikkeitä, mutta ei ehkä saa niistä aivan samanlaista hyötyä kuin omistajansa.

Saksanpaimenkoira katselee naisen liikkeitä ja niistä moni näyttääkin olevan koiralle ikään kuin käsky. Etenkin sivulankkupito näyttää koiran toistamana hieman helpommalta, kun koira käy vaativan liikkeen sijaan kylkimakuulle.