Kylie Jenner aloitti videoblogin – massiiviset huulet pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Kylie Jenner on todellinen monitoiminainen. Kylie Jenner toimii muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Nyt hän aloitti myös oman YouTube-kanavan.

Kylie Cosmetics -kanavalla on aiemmin ollut vain kaksi mainosvideota. Nyt nainen päätti tehdä kanavalle hänen ensimmäisen videoblogijulkaisunsa, jossa nähdään myös Jennerin paras ystävä Jordyn Woods. Videolla kaksikko testaa naisen uusia nestemäisiä mattahuulipunia.

Kylie Jenner yllätti faninsa uusilla huulipunasävyillä, joita hän päätti nyt itse testata ystävänsä kanssa kameran edessä. Videolla naiset testaavat huulilleen syksyn uusia sävyjä, jotka ovat nimeltään Autumn, Hazel, Butternut, Libra ja Wicked. Uudet sävyt tulevat myyntiin 6. lokakuuta.