Mallikaunotar ei jättänyt arvailuille varaa – juhli läpikuultavassa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai Guess Jeansin mallisopimuksen ja pääsi poseeraamaan yhtiön 35-vuotiskampanjaan.

Tällä hetkellä Hailey on Pariisissa, jossa hän on kiinnittänyt monien kuvaajien huomion rohkealla asuvalinnallaan. Hailey Baldwin poseerasi paparazzien kameroille lähtiessään Balmain After Show Party -juhlista, jotka pidettiin suoraan Balmainin muotinäytöksen jälkeen.

20-vuotias Hailey Baldwin ei häpeile upean mallivartalonsa esittelemistä, minkä hän tekikin jälleen rohkealla asullaan selväksi. Naisella oli yllään kaunis pitkähihainen pitsimekko, joka ei kuitenkaan juuri peittänyt naisen vartaloa. Pitsimekon alta näkyi selkeästi naisen mustat alusvaatteet, jotka yllään kaunotar käytännössä juhli koko illan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash