Mies halusi saman tatuoinnin kuin koiralla – merkkasi itsensä leikatuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasista kantautuva tapaus toimii hyvänä esimerkkinä siitä, miksi erilaisten symboleiden merkitys kannattaa selvittää ennen niiden tatuoimista iholle. Eräs mies otti vahingossa tatuoinnin, joka ilmoitti hänen olevan kastroitu.

Chris Mendiola adoptoi kuusi vuotta sitten Bear-nimisen koiran. Koska koiran vatsassa oli pieni tatuointi, päätti mies tatuoida saman symbolin itseensä solidaarisuudesta.

– Bearilla on edellisten omistajien tekemä tatuointi. Minua ällöttää ajatus siitä, että jotkut ihmiset tatuoivat lemmikkinsä. Siksi otin samanlaisen, Mendiola kirjoitti Facebookissa jakamassaan kuvassa.

Koiran tatuoinnin taustalla ei kuitenkaan mitä todennäköisimmin ole edellisten omistajien suorittama eläinrääkkäys. Kyseessä oli nimittäin symboli, jolla eläinlääkärit ilmoittavat eläimen olevan leikattu. Sen avulla tarpeettomilta leikkauksilta vältytään tulevaisuudessa.

Facebook- ja Reddit-käyttäjät huomauttivat Mendiolalle nopeasti hänen virheestään. Mies on sittemmin väittänyt Gizmodo-sivustolle tienneensä symbolin merkityksen ja ottaneensa tatuoinnin siitä huolimatta.

 

Guy from high school got the same tattoo as his dog.