Steven Tyler kiidätetty hoitoon – Aerosmithin keikat peruttu!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aerosmithin laulaja Steven Tyler on saanut yllättävän sairauskohtauksen ja hänet on kiidätetty takaisin kotimaahansa Yhdysvaltoihin kesken Etelä-Amerikan kiertueen. Mies ei ole hengenvaarassa, mutta hänen terveytensä vaatii lepoa ja lääkinnällistä hoitoa.

Steven Tyler 69-vuotias, mutta edelleenkin tulikuuma ja suosittu rokkari. Hän on luvannut faneilleen palaavansa takaisin lavoille esiintymään heti, kun on saanut terveydentilansa kuntoon. Mies kirjoitti Twitteriin, että ihmiset tekevät suunnitelmia, joille Jumalat nauravat.

Aktiivisesti maailmaa bändinsä kanssa kiertävä mies paljasti taannoin, että hän yrittää pussailla mahdollisimman paljon faniensa kanssa ennen keikkoja. Steven Tyler on toiminut muusikkona vuodesta 1969. Hän on ehtinyt tehdä urallaan kaiken, mitä aito ja oikea rocktähti voi. Mies on ollut myös American Idolissa tuomarina.