Suomalaisgolffari tappoi valkoposkihanhen – video järkyttää maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat syvästi järkyttyneitä tapauksesta, jossa suomalainen golffari tappoi valkoposkihanhen lyömällä sitä golfmailalla päähän Vantaa Golf Parkissa. Iskun seurauksena linnun pää irtosi ja lensi noin metrin matkan. Tekijää ei ole vielä tavoitettu.

Alunperin Facebookissa julkaistu video leviää parhaillaan useilla sivustoilla. Videolla ilmeisesti kuvaaja nauraa linnun kohtalolle. Suomalaisten lisäksi tapauksesta on järkytytty myös muualla maailmassa, sillä useat jopa kymmeniä miljoonia lukijoita päivittäin saavat verkkomediat ympäri maailmaa ovat uutisoineet tapauksesta.

Uutisoineiden joukossa ovat muun muassa The Sun, Metro, Post Radar, The Liberal ja Outdoor Hub. Tekoa on kuvailtu medioissa muun muassa sairaaksi ja brutaaliksi.