Räppäri todistaa maapallon olevan litteä – hakee rahoitusta satelliitille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Litteä Maanpiiri on yhteisö, joka tarjoaa vaihtoehtoista mielikuvaa universumista. Heidän mukaansa Maa on litteä ja liikkumaton levy, jota ympäröi jäinen valli. Räppäri B.o.B on yksi tähän myyttiin uskovista julkkiksista.

B.o.B on väittänyt, että tiedemiehet ovat valehdelleet ihmiskunnalle vuosituhansien ajan. Hän uskoo, että Maa on litteä. Hän hakee parhaillaan rahoitusta asian todistaakseen. Räppäri on aloittanut GoFundMe-sivulla kampanjan, jonka avulla hän yrittää hankkia satelliitteja käyttöönsä.

Räppärin aikomuksena on ensin osaa satelliitit ja laukaista ne sen jälkeen taivaalle kuvaamaan todistusaineistoa litteästä Maasta. B.o.B havittelee miljoonalahjoitusta, mutta hän on saanut kasaan vasta alle 3.000 euroa. Amerikkalainen B.o.B on 28-vuotias Bobby Ray Simmons Jr., jonka Airplanes-kappale nousi listahitiksi vuonna 2010.