Ihana näky! Hevonen päiväunilla pehmolelunsa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hevoset nukkuvat yleensä aamuyöllä, ja niiden yleisin nukkuma-asento on seisaaltaan nukahtaminen. Nyt kuitenkin eräs hevonen oli toiminut hauskana poikkeuksena jokaiseen sääntöön nukkuessaan makuuasennossa päiväunia.

Mikään ei ole lemmikin omistajalle niin ihanaa kuin hellyydentäyteinen hetki oman pörröisen kaverin kanssa. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa hevonen on käynyt maahan makuulle ja painanut päänsä suloisesti nalletyynyä vasten. Hevonen on todella hellyttävä näky makoillessaan maassa niin rentoutuneen ja rauhallisen oloisena.

Hevoset pystyvät lukitsemaan nivelensä niin, että ne voivat nukahtaa seisaaltaan ilman kaatumisen pelkoa. Makuuasentoon ne menevätkin yleensä vain silloin kun ne tuntevat olonsa todella rentoutuneeksi ja turvalliseksi.