Jennifer Lopez lahjoitti Puerto Ricoon miljoona dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Atlantin tämänvuotinen hurrikaanikausi on ilmennyt lukuisina laajamittaista tuhoa aiheuttaneina hirmumyrskyinä. Näistä viimeisin on hurrikaani Maria, joka riehui Karibianmerellä ja on aiheuttanut suurta vahinkoa muun muassa Puerto Ricossa ja Dominicassa.

Viidennen kategorian hurrikaani Maria on jo iskenyt Dominicaan ja Puerto Ricoon, minkä lisäksi se on riehunut Ranskan Martiniquen ja Guadeloupen alueilla. Myrsky aiheutti valtavia tuhoja kummallakin saarella, ja sen seurauksena koko Puerto Rico on ilman sähköä. Nyt laulaja Jennifer Lopez on People-sivuston mukaan antanut avokätisen summan hurrikaanin uhreille lahjoittamalla miljoona dollaria.

Aiemmin naisen fanit ihmettelivät, kun Lopez kertoi tekevänsä kaikkensa auttaakseen Harvey-hurrikaanin uhreja lahjoittamalla 25.000 dollaria. Nyt Lopez päätti kuitenkin antaa miljoonan dollarin avustuksen Puerto Ricoon. Rahat ovat peräisin Jennifer Lopezin Las Vegasin konserttien tuotoista.