Kauhuelokuvien tähti sai maistaa omaa lääkettä – juontaja säikäytti 3 kertaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Ellen DeGeneres keksii tähtivieraitaan varten aina hauskoja piloja. Tällä kerralla hän päätti säikäyttää näyttelijä Sarah Paulsonin. Yksi kerta ei kuitenkaan riittänyt, vaan juontaja pelästytti naisen kolme kertaa hänen vierailunsa aikana.

Ellen DeGeneres oli ajatellut, että Sarah Paulsonin näytellessä niin monessa kauhuelokuvassa, nainen ei varmasti itse helposti pelästyisi. Juontaja oli kuitenkin todella väärässä, minkä hän saikin jo ensimmäisen säikäyttelyn kohdalla huomata.

Ensimmäisen kerran juontaja pelästytti näyttelijän piiloutumalla hänen pukuhuoneensa komeroon. Toisen ja kolmannen kerran Sarah Paulson joutui huutamaan kauhusta kesken haastattelun, kun yksi säikäyttäjä hiippaili hänen taakseen ja toinen ilmestyi sohvapöydän sisältä kesken haastattelun.