Lavarakennelma kaatui päälle konsertissa – Marilyn Manson kiidätetty sairaalaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marilyn Manson tunnetaan parhaiten kohuttuna rocktähtenä, mutta mies on myös näytellyt pienissä rooleissa elokuvissa ja televisiossa. Hänet on nähty esimerkiksi Sons of Anarchy -sarjassa ja Let Me Make You a Martyr -elokuvassa. Nyt hän on loukkaantunut konsertissaan.

Billboard-lehden mukaan Manson oli eilen esiintymässä New Yorkin Manhattanilla sijaitsevassa Hammerstein Ballroomissa, kun lavalla tapahtui onnettomuus.

Laulajan takana ollut kahta suurikokoista käsiasetta kannatellut trussirakennelma kaatui yllättäen laulajan päälle Sweet Dreams (Are Made of This) -kappaleen aikana. Artisti kiidätettiin konserttipaikalta ambulanssilla sairaalaan, jossa häntä hoidetaan edelleen.

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on ehtinyt työskentelemään viime aikoina myös uuden musiikin parissa. Tähden tuorein Heaven Upside Down -levy julkaistiin taannoin. Hänen kalenterinsa täyttyy konserttien ja musiikin teon lisäksi nykyisin myös näyttelijän kiireistä.