Mies yritti temppua koiran kanssa – meni pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat haluavat opettaa koiralleen hauskoja temppuja. Kun koira on oppinut uusia temppuja, niitä yleensä esitellään innoissaan myös ystäville ja niitä kuvataan hauskoille videoille sosiaaliseen mediaan. Aina temput eivät kuitenkaan mene niin kuin ihminen on suunnitellut.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa suurikokoinen koira työntää omistajansa vahingossa veneestä laidan yli veteen. Ystävä on kuvannut kamerallaan tilanteen, jossa mies on halunnut esittää Hagrid-nimisen koiransa kanssa tempun.

Tempussa Hagridin tulisi antaa tassu miehen käteen ennen kuin mies antaa koiralle herkun. Tällä kerralla Hagrid oli kuitenkin niin innoissaan, että se päätti nousta takajaloilleen kun mies taputti itseään rintaan, minkä seurauksena mies putosi selkä edellä veneen laidan yli veteen.