Vandaali rikkoi toistamiseen liiketilan ikkunat – karma iski rajulla tavalla!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karma on välillä huvittava asia, kun se iskee juuri oikealla hetkellä oikeaan ihmiseen. Eräs mies sai kokea karman lain seuraukset rikkoessaan jo toistamiseen saman liiketilan ikkunat. Poistuessaan paikalta mies juoksi autotien yli ja joutui henkilöauton yliajamaksi.

Turvakameran tallentamalla videolla nähdään miten mies rikkoo kadulla erään liiketilan näyteikkunat. Mies hajottaa jokaisen ruudun käyttämällä nyrkkejään ja jalkojaan. Ohikulkija yrittää saada miestä lopettamaan, mutta vandaalia sivustaseuraajankaan läsnäolo ei häiritse.

Kun vandaali oli rikkonut ikkunat, hän juoksi tien yli ja jäi suoraan auton alle. Tilanteen nähnyt ohikulkija oli soittanut miehelle poliisit, mutta lopulta mies päädyttiin kuljettamaan ambulanssilla sairaalaan. Välitön karma iski mieheen, joka selvisi kuitenkin vain vähin ruhjein auton töytäisemäksi jouduttuaan.