Kohumalli Lutkakävelyn tähtenä – esitteli härskin roolihahmonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Amber Rose joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen kotonaan Los Angelesin San Fernando Valleyssa, kun vainoaja tunkeutui tähden kotiin hänen nukkuessaan ja vietti talossa tuntikausia. Taannoin Amber julkaisi somessa kuvan alastomasta alavartalostaan ja sai aikaan kohun.

Nyt Amber Rose on osallistunut naisten oikeuksia puolustavaan Lutkakävely-tapahtumaan, jossa hän on itse ollut järjestäjänä aiemminkin. Samalla Rose esitteli uuden roolihahmonsa, jonka nimi ”Pelasta Huora” kiteyttänee olennaisen. Roolihahmon asu oli kuin supersankareilta lainattu.

Amber Rosen taannoinen alastonkuva lähti elämään omaa elämäänsä aivan kuten hän tarkoittikin, sillä kuva leviää edelleen nopeasti verkossa ja fanit tekivät siitä nopeasti uuden netti-ilmiön. Rosen tarkoituksena oli ylistää naisen alapääkarvoitusta, ja Amber Rose Challenge -nimen saaneen netti-ilmiön kuvissa fanit poseeraavatkin erilaiset pörröt, peruukit, esineet ja jopa kissat ja puput jalkovälissään.

Splash
Splash
Splash
Splash