Kunto-ohjaaja paljasti jo vatsalihaksensa – viikko synnytyksestä!

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on nähty uskomattomia esimerkkejä siitä miten nopeasti tunnetut tähdet ja fitnessmallit ovat palautuneet raskaudestaan. Tällä kerralla kunto-ohjaaja Chontel Duncan on saanut ihmisten leuat loksahtamaan auki kuvalla, jonka hän otti vain viikko synnytyksen jälkeen.

Chontel Duncan sai toisen lapsensa 20. syyskuuta, ja on jo nyt esitellyt sosiaalisessa mediassa hänen vatsalihaksiaan. Nainen on tottunut saamaan paljon kritiikkiä seuraajiltaan, minkä vuoksi hän julkaisikin uudet kuvansa pitkän selityksen kera Instagramissa.

Nainen halusi muistuttaa kaikkia siitä, että jokaisella äidillä on erilainen käsitys siitä mikä on normaalia. Duncan on joutunut perustelemaan raskausajan kuntoiluaan monille ja puolustamaan hänen nopeasti raskaudesta palautuvaa vartaloaan.

Duncan kertoi kuvan yhteydessä aloittavansa nyt oman kahdeksan viikon kunto-ohjelman, jonka aikana hän haluaa päästä takaisin huippukuntoon. Ohjelma alkaa ruokavaliomuutoksilla, minkä jälkeen nainen ottaa mukaan kevyitä kävelylenkkejä ja aloittaa treenaamisen heti kun saa lääkäriltä luvan.

Now before anyone jumps down my throat saying anything negative think before you type 🤔 everyone is unique and different in their own special way. There is no "one" journey or one way, this is my "normal". No one is forced to follow my account/s, I openly share my life for all who appreciate it, that includes the highs and the lows. I am only one person, so therefore I cannot possible relate to everyone's experience. If your instant response isn't positive I challenge you to see beyond your negativity and find the kindness within. I was blessed to conceive, blessed to experience no sickness, I did experience discomfort & tiredness, but overall I had a very enjoyable pregnancy. Could not be more grateful ☺️ I grew a full term 8 pound baby, delivering through c-section on the 20th Sept which is when that bump photo was taken. A week later I took my first "post pregnancy" progression photo. (As shown above) In a weeks time I start my very own 8 week transformation program @hiit_australia for the first few weeks it will be all about the nutrition plan. When I am given the all clear I will incorporate light walking and eventually be able to go back to training. I plan to keep you all up to date as I find my new routine as a mummy of 2 beautiful blessings.

A post shared by SNAP CHAT 👻chontelduncan (@chontelduncan) on