Mallitulokas ohuen ohuissa bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinimallimaailman raamattuna voidaan pitää Sports Illustrated -lehteä, jonka kannessa poseeraaminen pätevöittää lähes kenet tahansa uudeksi supermalliksi. Viime aikoina kovaa nousua on tehnyt myös losangelesilainen mallikaunotar CJ Franco, joka poseerasi taannoin Sports Illustratedille.

Nyt CJ Franco kuvattiin rannalla Los Angelesin liepeillä Malibussa, jossa hän poseerasi 138 Waterin mainoskuvauksissa. Kaunotar oli pukenut ylleen melko ohuella kankaalla varustetut bikinit.

CJ Franco ikuistettiin poseeraamassa Brian Hayesin kameralle Los Angelesin liepeillä Malibun rannalla. Neitokaisen yllä nähtiin useita eri bikineitä, joita tullaan lähiaikoina näkemään maineikkaan lehden sivuilla. Silminnäkijöiden iloksi CJ Franco riisui välillä bikiniensä yläosan rohkeita poseerauksia varten.

Splash
Splash
Splash
Splash