Demi Rose vesileikeissä – bikinit pullistelivat kurveista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatio Demi Rose Mawbya, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt Demi on viettänyt railakasta rantapäivää Cap Verdellä.

Demi Rose Mawby kuvattiin Salin saarella, jonka rannalla hän heitti reissunsa aikana myös DJ-keikan. Työkuvioiden välillä näyttävä kaunotar ehti myös lomailla ja pitää hauskaa rantavedessä yhdessä ystävänsä kanssa. Uhkeat kurvit pitivät huolen siitä, että miehillä riitti nähtävää.

22-vuotias Demi Rose Mawby on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash