Emily Ratajkowski huippuseksikkäänä – ei mitään paidan alla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowskilla on yksi Hollwoodin upeimmista vartaloista mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että naisella riittää paljon töitä muotialalla. 26-vuotias kaunotar on nyt saanut kaikkien muotialan ammattilaisten päät kääntymään Pariisissa.

Emily Ratajkowski osallistui Pariisin muotiviikoilla Vogue-lehden järjestämiin juhliin. Ratajkowskin asu oli todella huomiota herättävä tapahtuman punaisella matolla. Hänen yllään oli valkoinen isolta paitapuserolta näyttävä mekko, joka oli puettu ylle kietaisemalla.

Emily Ratajkowskin mekko näytti kuin suurelta miesten kauluspaidalta, jonka nainen on pukenut kiireessä ylleen hieman hullunkurisesti, mikä tekee asusta entistä kuumemman. Hauska yksityiskohta löytyi myös kengistä, joiden korko näyttää mandariinilta.

Splash
Splash
Splash