Fanit surevat rock-legendaa – tältä Walk of Famella näyttää nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänään on uutisoitu jälleen yksi surullinen uutinen, jonka mukaan Tom Petty on kuollut. 66-vuotias rokkari löydettin elottomana kotoaan sunnuntaina Kalifornian Malibusta. Paikalle hälytetyt ensihoitajat saivat artistin elvytettyä, mutta rajun sydänkohtauksen saaneen tähden pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Petty menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Fanit ympäri maailmaa ovat surreet Tom Pettyn kuolemaa. Petty valittiin Rock n Roll Hall of Fameen vuonna 2002, ja nyt moni on käynyt muistamassa muusikkoa hänen tähtensä luona. Tähti on ympäröity kokonaan kynttilöillä ja sen viereen on laskettu maahan kukkia, kirjeitä ja kortteja.

Tom Pettyn manageri Tony Dimitriades vahvisti suru-uutisen, ja asiasta uutisoi ensimmäisenä TMZ. Kuolema tuli kaikille täytenä yllätyksenä, sillä mies nähtiin vielä viime viikolla esiintymässä suurelle yleisölle, kun hän oli päättämässä 40-vuotisjuhlakiertuettaan.

Splash
Splash