Kettu kävi varkaissa – varasti autosta pizzan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hupaisia videoita, joiden perusteella voidaan todeta, että ketut osaavat olla todella viekkaita etsiessään ruokaa. Tilaisuuden tullen niiden on nähty varastelevan ihmisten reppuja golfkentiltä, ja nyt eräs kettu haki miehen lounaan suoraan hänen autostaan.

Ruotsalainen mies oli alkanut kuvaamaan kettua huomatessaan, että se käveli kohti miehen autoa. Mies oli ollut liian kaukana ehtiäkseen estää kettua, minkä vuoksi se antoi ketun käydä hänen autollaan vaikka tiesi, että hänen lounaansa saattaa olla vaarassa.

Mies kuvasi videolle tilanteen, jossa nähdään miten kettu käy hänen autollaan ja nappaa suuhunsa etupenkiltä miehen pizzan. Mies joutui työskentelemään loppupäivän nälissään, mutta onneksi hän sai kuitenkin huvittavan videon tilanteesta itselleen muistoksi.