Koira osaa kertoa oman nimensä kysyttäessä – hellyttävä temppu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat ovat herkuille todella persoja, minkä lisäksi ne rakastavat omistajansa miellyttämistä. Tämä onkin täydellinen yhtälö sille, että koira oppii omistajansa avulla mahtavia temppuja ja on hyvä koulutettava.

Penny Loggins -kanavalla seurataan Penny-nimistä koiraa, joka esittelee uusimmalla videollaan uuden hauskan temppunsa. Penny on oppinut värikkäiden kirjainpalikoiden avulla kirjoittamaan lattialle oman nimensä.

Videolla nähdään miten suloinen Penny-koira kirjoittaa nimensä lattiaan kirjain kerrallaan. Omistaja palkitsee koiran herkuilla jokaisen oikean kirjaimen jälkeen. Lopulta koira on hakenut oikeassa järjestyksessä viisi kirjainta, joista muodostuu lattialle Pennyn oma nimi.