Kylie Jenneristä naamiaisasu – mukana raskausvatsa ja tiukka mekko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pilailupuodit yrittävät kehitellä aina joka Halloweenin lähestyessä uusia asuja, jotka liittyvät jotenkin tämän päivän ilmiöihin. Ajankohtaisista aiheista tehdyissä asuissa nähtiin viime vuonna muun muassa Harambe-gorillapuku ja monia julkisuuden henkilöitä.

Costumeish-niminen naamiaisverkkokauppa iski viime vuonna todella arkaan aiheeseen tekemällä Kim Kardashianin ryöstöstä naamiaisasun, jonka he joutuivat kohun jälkeen poistamaan myynnistä. Nyt 20-vuotiaan Kylie Jennerin kohutusta raskaudesta on tehty naamiaisasu, joka on myynnissä Yandy.com -verkkokaupassa.

Asun nimi on Yandy Reality Star In The Making Costume. Kylie Jennerin nimeä ei tällä kerralla suoraan mainita, mutta yhteys Kylie Jennerin kohutun raskauden kanssa on ilmiselvä. Asuun kuuluu valkoinen mekko ja raskausvatsa, joiden lisäksi asua voi täydentää vielä mustalla peruukilla.

Splash
Splash
Splash