Missikaunotar pikkubikineissä ystävänsä kanssa – kuvasivat itsekin itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin aikoinaan voittanut Lisa Opie valittiin vuonna 2014 myös Miss Nationwide että Miss South Florida USA -voittajaksi. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Niin tälläkin kerralla.

Lisa Opie kuvattiin nimittäin eilen Miami Beachin rannalla nauttimassa päivästään yhdessä ystävänsä Lauren Hubbardin kanssa. Kaunottaret tiesivät varmasti olevansa poikkeuksellisen näyttäviä, ja ehkä juuri siksi he kuvasivat itsekin itseään. Molemmat osallistuivat hetkeä aiemmin Vizcaya Swimwearin mainoskuvauksiin.

Kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.

Splash
Splash
Splash
Splash