Nainen levitti itseruskettavaa ennen treeniä – ADIDAS-teksti ilmestyi jalkaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauskoja esimerkkejä siitä miten itseruskettavan käyttäminen voi toisinaan olla hieman vaikeaa kotioloissa. Itseruskettavien voiteiden ja suihkeiden idea on yksinkertainen, mutta jostain syystä ne eivät tahdo aina levittyä tasaisesti.

Eve-niminen nainen julkaisi hänen Evemallonxx-nimisellä Twitter-kanavallaan kuvan hänen jalastaan, jossa näyttäisi olevan suuri adidaksen logo. Nainen oli levittänyt jalkoihinsa itseruskettavaa ennen kuin hän oli lähtenyt kuntosalille. Kun nainen oli riisunut jalastaan treenitrikoot pois hän oli huomannut, että se oli virhe.

Adidaksen trikoissa ollut logo oli hiertänyt naisen hikoillessa itseruskettavan aineen kirjainten kohdalta pois. Naisen jaloissa näytti olevan adidas-merkkinen rusketusraita. Adidas oli vastannut naisen hauskaan kuvaan kertomalla, että tämän vahingon täytyi olla kohtaloa. Even yllätykseksi myös toinen saman kohtalon kokenut nainen vastasi hänelle kuvalla, joka oli hänen kuvansa kanssa lähes identtinen.