Äiti luuli napanneensa suuren hämähäkin – olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen pelkää hämähäkkejä kuollakseen siitä huolimatta, että vain harva hämähäkki on ihmiselle vaarallinen. Nyt videolla nähdään huvittava hetki, jossa perheenäiti on pyytänyt poikansa hänen avukseen siirtämään isoa hämähäkkiä ulos talosta.

Äiti oli nähnyt valtavan mustan hämähäkin maassa, minkä jälkeen äiti oli peittänyt hämähäkin pienellä astialla. Hän oli pyytänyt poikaansa avukseen ja alkanut kuvaamaan videolle pojan tulevaa reaktiota, jonka hän luultavasti saisi nähdessään kammottavan hämähäkin. Astian alta paljastui kuitenkin jotain aivan muuta.

Kun poika nostaa astian peloissaan hän huomaa, että sen alle olikin teljetty pojan oma lemmikkirapu. Rapu oli jotenkin onnistunut karkaamaan terraariostaan ja onnistunut pelottamaan äidin. Onneksi äiti ei ollut vahingoittanut rapua luullessaan sitä hämähäkiksi.