Eminemin uusi levy on jo äänitetty!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Eminemin fanit saavat valmistautua uuden levyn julkaisuun, ainakin mikäli tuottaja Denaun Porteriin on uskominen. Eminemin kanssa usein yhteistyötä tehnyt Porter paljasti yllättäen levyn olevan jo nauhoitettu.

– Työstänkö Eminemin uutta levyä? En, se on jo valmis. Mitäs siihen sanotte?, tuottaja paljasti Instagram livessä.

Porter ei paljastanut levystä enempää yksityiskohtia, mutta kuvaili sitä XXL-lehden mukaan mahtavaksi. Eminemin on uskottu jo jonkin aikaa valmistelevan uutta levyä, mutta mies on itse ollut melko vaitonainen asiasta.

Eminemin julkaisi lokakuussa 2016 Campaign Speech -nimisen uuden soolokappaleen. Mies on viime aikoina myös työstänyt materiaalia Joseph Khanin ohjaaman Bodied-elokuvan soundtrackille. Eminemin viimeisin kokopitkä levy oli vuonna 2013 ilmestynyt The Marshall Mathers LP 2.