Liikennetoimittaja Esko Riihelä on kuollut – oli myös suosittu DJ-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten rakastamaksi liikennetoimittajaksi vuosikymmenten varrella noussut Esko Riihelä on kuollut 78-vuotiaana. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Iltalehden mukaan Riihelä menehtyi eilen tiistaina Suursuon sairaalassa oltuaan siellä edellispäivästä lähtien.

Riihelä muistetaan erityisesti Yleisradion Liikenneradion toimittajana, jossa tehtävässä hän aloitti jo vuonna 1969 ja toimi eläkepäiviinsä saakka vuoteen 2003.

Harva muistaa, että Esko Riihelä teki 1970-luvulla toimittajauransa lisäksi myös merkittävän uran viihteen saralla. Riihelä toimi nimittäin sivutyönään DJ-tehtävissä Helsingin Tavastialla, jossa hän soitti levyjä vuosina 1970-1974 taiteilijanimellä DJ Eemu. Riihelä nimettiin uransa ansiosta DJ Hall of Fameen 2000-luvun alussa.