Fitnessgurun yksinkertainen kaava – muista vain numerot 10, 7 ja 5

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni haluaisi tehdä kunnon elämäntapamuutoksen terveellisempään suuntaan, mutta ei tiedä mistä pitäisi aloittaa. Nyt julkkisten käyttämä fitnessguru Harley Pasternak kertoi Popsugar-sivustolle helpon kaavan, joka jokaisen tulisi muistaa.

Mies on työskennellyt muun muassa koomikko Amy Schumerin, realitytähti Kim Kardashianin ja näyttelijä Halle Berryn kanssa. Pasternakin mukaan jokaisen tulisi muistaa vain helppo kaava, joka on kymmenen, seitsemän ja viisi.

Kaava tarkoittaa 10.000 askelta, vähintään seitsemää tuntia unta ja viittä ateriaa, joista jokaisella on proteiinia ja kuituja. Kunto-ohjaajan mukaan tärkeintä ei ole aluksi se miten liikkuu vaan se, että pysyy liikkeessä. Tämän vuoksi askelmittari on aluksi painonpudotuksesta haaveilevan paras ystävä.

Riittävä lepo auttaa stressihormoneja laskemaan, mikä puolestaan edesauttaa laihtumista ja treeneistä palautumista. Ruokailun suhteen voi aluksi noudattaa vain helppoa ohjetta, jossa keskitytään syömään päivän aikana kolme ateriaa ja kaksi välipalaa joka päivä. Jokaisella ruokailulla tulisi saada proteiinia, kuituja ja terveellisiä rasvoja.