Iggy Azalea tiukoissa trikoissa – tätä takapuolta väitetään aidoksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. 27-vuotias tähti paljasti hiljattain, että hän on myös suurentanut rintojaan, joita hän onkin esitellyt paljon leikkauksen jälkeen paljastavissa esiintymisasuissa.

Iggy Azalea on musiikkinsa lisäksi tunnettu todella kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Hyvin kapea vyötärö ja siihen nähden melko suuri takapuoli ovat herättäneet jo aiemmin epäilyksiä siitä, että nainen olisi ottanut täytteitä myös takapuoleensa.

Nyt Iggy Azalea nähtiin ohuissa trikoissa Los Angelesissa tekemässä ostoksia. Monien mukaan takapuoli näyttää edelleen siltä, että siihen olisi otettu täytteitä. Azalea kuitenkin pysyy kannassaan ja kiistää kaikki väitteet. Laulaja selittää muotojaan sillä, että kyse on vain oikeanlaisesta ruokavaliosta.

#iggyazalea out and about

A post shared by The Wave (@celebritywave) on

Grab a bite! 😍 #iggyazalea #iggy #azalea #seethroughleggings #ass #🍑

A post shared by Sexiest women ever (Imo) (@sexiest_women_2017) on